Διεύρυνση πέους: Αλήθεια και μύθοι

Η διεύρυνση του πέους είναι μια ερώτηση που ανησυχεί πολλούς άντρες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων των οποίων το γεννητικό μέγεθος τους επιτρέπει να έχουν μια απολύτως φυσιολογική σεξουαλική ζωή. Οι πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα στο Διαδίκτυο έρχονται σε αντίφαση και συχνά δεν υποστηρίζονται από γεγονότα.

Το μέγεθος του αρσενικού πέους είναι σημαντικό

Βασικό φάρμακο

Έχουν διεξαχθεί ορισμένες ιατρικές μελέτες σχετικά με την ικανότητα και τις συνθήκες του αρσενικού γεννητικού οργάνου να διευρυνθεί.

Γνώμη ειδικού

Τα πρωτόκολλα κατέγραψαν αύξηση στο πέος 0, 5 έως 3 cm χωρίς χειρουργική επέμβαση στο σπίτι για περίοδο 3 έως 6 μηνών.

Οι αναγνώστες αυτού του υλικού έχουν μια μοναδική ευκαιρία να μελετήσουν το θέμα αρκετά ώστε να κάνουν τις σωστές επιλογές από το πρώτο βήμα για τη βελτίωση της αισθητικής του σώματός τους. Το άρθρο αναφέρεται επίσης στις μεθόδους που διαφημίζονται ως λειτουργικές αλλά δεν έχουν αποδειχθεί κλινικά αποτελεσματικές.

Μέσο μέγεθος πέους

Σε πολλές χώρες, το μέσο ύψος ποικίλλει και, σύμφωνα με διάφορες πηγές, είναι περίπου 13 cm. Ανησυχεί το μέγεθος του πέους μικρότερο από 7, 5 έως 10 cm. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι μικροπενίας ή κάποια άλλη ασθένεια.

Αξίζει να επικοινωνήσετε με έναν γιατρό για να προσδιορίσετε τις αιτίες της υπανάπτυξης και να λάβετε συστάσεις για θεραπεία. Όμως, ανεξάρτητα από τα φυσικά χαρακτηριστικά τους, οι άνδρες θέλουν να βελτιωθούν, γεγονός που οδήγησε στην τεράστια παραγωγή «προϊόντων» για το ανδρικό σεξ.

Μετρήστε το μήκος του πέους

Πώς να μετρήσετε το μήκος του πέους σας

Το αρσενικό γεννητικό όργανο μετριέται σε όρθια μορφή με ένα χάρακα πάνω - από το ηβικό οστό έως το τέλος του κεφαλιού.

Το μήκος του πέους διαφέρει από τον βαθμό στύσης, και ως εκ τούτου, στην ιατρική έρευνα, το μήκος μετράται σε χαλαρή, τεντωμένη κατάσταση.

Σύμφωνα με μελέτες, το 85% των γυναικών είναι ικανοποιημένοι με το μέγεθος του πέους του συντρόφου τους, αλλά μόνο το 55% των ανδρών είναι ικανοποιημένοι με το πέος τους.


Πώς να μεγεθύνετε το πέος σας στο σπίτι

Όσοι έχουν αποφασίσει να κάνουν αλλαγές σε ένα σημαντικό μέρος του σώματός τους ενδιαφέρονται για το πώς να διευρύνουν το πέος τους στο σπίτι χωρίς χειρουργική επέμβαση. Συχνά, οι αβάσιμες πληροφορίες από αμφισβητήσιμους ιστότοπους είναι παραπλανητικές.

Μια ποικιλία προσεγγίσεων - από χάπια, αντλίες κενού, επεκτατικά, χειρουργική επέμβαση έως εναλλακτικές μεθόδους αύξησης - υπόσχονται αποτελέσματα. Ας δούμε πώς μπορείτε να μεγεθύνετε το πέος και τι δεν θα έχει αποτέλεσμα.

Δισκία, κρέμες, τζελ

Τα χάπια και οι κρέμες διεύρυνσης του πέους υπόσχονται άμεσες θετικές αλλαγές. Ωστόσο, στόχος τους δεν είναι να μεγεθύνουν το πέος, αλλά να αυξήσουν τη στύση.

Πιστεύεται ότι αυτοί οι παράγοντες οδηγούν σε αυξημένη στύση και κάνουν το πέος να φαίνεται οπτικά μεγαλύτερο. Αλλά αυτό είναι ένα προσωρινό φαινόμενο, και μετά τη δράση του φαρμάκου, οι διαστάσεις του οργάνου γίνονται οι ίδιες.

Αυτές οι φυσικές αφροδισιακές κάψουλες μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της σεξουαλικής ζωής σας, αλλά δεν πρέπει να είναι υπερβολικά ακριβές για τη διεύρυνση του πέους.

Δεν υπάρχουν επιστημονικές ενδείξεις για χάπια, κρέμες, τζελ.

Πλεονεκτήματα: Μειονεκτήματα:
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παθογόνο.
 • Οι βιταμίνες, τα σύμπλοκα ανόργανων συστατικών και τα αθλητικά συμπληρώματα μπορούν να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα μακροπρόθεσμα ή να εξαλείψουν την έλλειψη βασικών ουσιών στο σώμα.
 • Η παρανομία και η αποτελεσματικότητα ορισμένων ναρκωτικών.
 • Δεν παρακολουθούν όλοι οι κατασκευαστές την ποιότητα των προϊόντων. Τα φάρμακα και οι κρέμες μπορούν να προκαλέσουν παρενέργειες. Δεν μπορείτε να προκαλέσετε μόνοι σας την ανάπτυξη του πέους.

Παραδοσιακές μέθοδοι

Η μεγέθυνση του πέους με σόδα, μέλι και άλλες "ντεμοντέ" μεθόδους δεν είναι αποτελεσματική και δεν έχει καταγραφεί ούτε ένα αξιόπιστο αποτέλεσμα. Όλα τα μέσα ενός τέτοιου σχεδίου έχουν δοκιμαστεί από την ιατρική και αυτά που έχουν ευεργετικές ιδιότητες χρησιμοποιούνται τώρα στην ιατρική ή τη φυσιοθεραπεία. Η ίδια σόδα είναι ένα αλκάλιο που δεν έχει νόημα να βυθίσουμε το πέος και μπορείτε να κάνετε μόνο εγκαύματα.

ΑΝΤΛΙΑ ΚΕΝΟΥ

Αντλίες κενού

Η αντλία είναι μια λάμπα που ταιριάζει στο πέος. Απελευθερώνοντας τον αέρα, δημιουργείται ένα κενό στην αντλία. Το αίμα εισέρχεται στο πέος και διογκώνεται.

Η συσκευή χρησιμοποιείται στην ιατρική και στο σπίτι για τη δημιουργία στύσης. Σας επιτρέπει να μεγεθύνετε οπτικά το φαλλό πριν από τη σεξουαλική επαφή, κάνοντάς το να πρηστεί.

Η απόδοση της αντλίας δεν μπορεί να είναι πολύ υψηλή καθώς δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περισσότερα από 20 έως 30 λεπτά την ημέρα. Οι μεγάλες συνεδρίες μπορούν να βλάψουν τους ιστούς, να προκαλέσουν πρήξιμο, μώλωπες και εξασθενημένες στύσεις.

Η μελέτη έδειξε ότι η χρήση αντλιών από άντρες με πέος περίπου 8 cm είχε ως αποτέλεσμα μια ελαφρά αύξηση του μήκους κατά μέσο όρο 3 mm για 6 μήνες. Αυτή η αύξηση δεν θεωρείται στατιστικά σημαντική.

Η αποτελεσματικότητα της θεραπείας με κενό ήταν 10% και η ικανοποίηση με τα αποτελέσματα ήταν 30%. Αυτά τα αποτελέσματα δείχνουν ότι οι αντλίες δεν λειτουργούν για αύξηση.

Υδραυλική αντλία

Υδραυλικές αντλίες

Η αρχή είναι η ίδια για υδραυλικές αντλίες. Η διαφορά είναι ότι το πέος διαχωρίζεται από το κενό με ένα στρώμα ζεστού νερού. Τεντώνει τους ιστούς αναγκάζοντας μια μεγάλη ποσότητα αίματος στο πέος.

Το ζεστό νερό θερμαίνει τα υφάσματα, τα καθιστά πιο ελαστικά και προάγει το καλύτερο τέντωμα.

Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις για την αποτελεσματικότητα αυτής της μεθόδου, ορισμένοι χρήστες σημειώνουν θετικά αποτελέσματα στις κριτικές, εκφρασμένα σε όγκο και όχι σε μήκος.

Πλεονεκτήματα: Μειονεκτήματα:
 • Οι αντλίες χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν μια καλή στύση πριν από το σεξ.
 • Μπορείτε να μεγεθύνετε οπτικά το πέος, συμπεριλαμβανομένης της περιφέρειας.
 • Με μια υδραυλική αντλία, μπορείτε να εξασκηθείτε ενώ κάνετε μπάνιο ή μπάνιο.
Οι ανεπιθύμητες ενέργειες είναι πιθανές, κυρίως λόγω της υπέρβασης της επιτρεπόμενης περιόδου χρήσης (πρήξιμο, βλάβη του δέρματος, μώλωπες, σκουρόχρωμο δέρμα του πέους).

Επέκταση

Επέκταση

Η επέκταση είναι μια συσκευή που προσκολλάται στο πέος και δημιουργεί μεγαλύτερη έκταση μεταξύ της βάσης και των βλεννογόνων, προκαλώντας την ανάπτυξη.

Οι κατασκευαστές προτείνουν επεκτατικά για άνδρες ηλικίας 18 έως 60 ετών.

Τα τελευταία 10 χρόνια, αρκετές συγκεκριμένες μελέτες έχουν επιβεβαιώσει ότι το μεγαλύτερο τέντωμα οδηγεί σε επιμήκυνση του πέους:

 • 2008, μελέτη του D. Levine
 • Μελέτη 2009 από τον D. Gontero
 • Μελέτη 2011 του χωριού Νικομπάχτα
 • Μελέτη 2019 από τον D. Moncada

Το 2010, ο D. Gontero συγκέντρωσε 11 μελέτες που έχουν δείξει αύξηση του μήκους του πέους με μια επέκταση και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι υπάρχει μια ισχυρή περίπτωση για επεκτατικά.

Μεγαλύτερη μελέτη για τη χρήση του Dr. Επέκταση Moncadas. 93 ασθενείς συμμετείχαν στο πείραμα 3 μηνών. Τα δεδομένα που ελήφθησαν: ισιώνοντας στους 31, 2 °, επιμήκυνση από 0, 5 έως 3 cm.

Δρ. Η Moncada τονίζει στην έρευνά της: «Το αποτέλεσμα εξαρτάται από τον αριθμό ωρών λειτουργίας της επέκτασης την ημέρα. Οι ασθενείς που φορούσαν την επέκταση για περισσότερο από 4 ώρες την ημέρα έλαβαν σχεδόν διπλάσιο αποτέλεσμα από τους ασθενείς που χρησιμοποίησαν τη συσκευή για λιγότερο από 4 ώρες. "

Για αισθητά αποτελέσματα, η επέκταση πρέπει να χρησιμοποιείται τουλάχιστον 4 έως 6 ώρες την ημέρα και κατά προτίμηση τουλάχιστον 6 μήνες στη σειρά για να τεθεί σε ισχύ το αποτέλεσμα.

Το αποτέλεσμα θα διαρκέσει μια ζωή. Αυτό επιβεβαιώνεται τόσο από ιατρική έρευνα όσο και από κριτικές χρηστών.

Στη μελέτη του Dr. Ο Paolo Gontero μέτρησε το μήκος του πέους αφού φορούσε την επέκταση για 6 μήνες. Επαναλαμβανόμενες μετρήσεις μετά από 12 μήνες έδειξαν τα ίδια αποτελέσματα. Οι ίντσες που κέρδισαν οι συμμετέχοντες στη μελέτη φορώντας την επέκταση έμειναν για πάντα.

Η αποτελεσματικότητα της χρήσης της συσκευής εξαρτάται από το πόσο φοριέται. Η μακροχρόνια έλξη φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Κατά συνέπεια, η επέκταση πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετη, ώστε να μπορεί να φοριέται 6-8 ώρες την ημέρα χωρίς προβλήματα ή πόνο.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η παρατεταμένη έλξη του πέους είναι δύσκολο να ανεχθεί, και αυτό συμβαίνει με τα περισσότερα επεκτατικά διαθέσιμα στο εμπόριο. Πολλά επεκτατικά είναι άβολα, περιορίζουν την αποτελεσματικότητά τους, αλλάζουν κατά τη μετακίνηση και πρέπει να αφαιρούνται κάθε δύο ώρες για να αποφευχθεί η καταστροφή του ιστού.

Γνώμη ειδικού

Ωστόσο, η επέκταση που χρησιμοποιήθηκε σε αυτή τη μελέτη ήταν καλά ανεκτή και οι συμμετέχοντες προσχώρησαν στο πρωτόκολλο της μελέτης. Ως αποτέλεσμα, μόνο τρεις ασθενείς διέκοψαν τη μελέτη λόγω ανεπιθύμητων ενεργειών.

Οι περισσότερες μελέτες δείχνουν βελτιώσεις στη στυτική λειτουργία. Δεν έχουν αναφερθεί περιπτώσεις μειωμένης στύσης ή ανικανότητας από μια επέκταση. Τα τελευταία χρόνια, γερμανικοί επεκτατές έχουν συμμετάσχει στην έρευνα.

Πλεονεκτήματα: Μειονεκτήματα:
Αποδεδειγμένη υψηλή απόδοση και ασφάλεια. Πιθανή ταλαιπωρία όταν φοράτε. Υπάρχουν αντενδείξεις, κυρίως λόγω προβλημάτων με την πήξη του αίματος και την παρουσία οξέων ασθενειών του ουρογεννητικού συστήματος.

Ασκήσεις Jelqing (Jelq)

Περιτύλιγμα δακτύλου Jelqing

Το Jelq είναι μια επαναλαμβανόμενη άσκηση μασάζ χεριών και επέκτασης. Η αποτελεσματικότητα του jelqing δεν έχει αποδειχθεί.

Αναφέρουν την ανάπτυξη σε ειδικά φόρουμ, αλλά δυστυχώς αυτά τα δεδομένα δεν μπορούν να επαληθευτούν.

Οι γιατροί συστήνουν να μην χρησιμοποιούν jelqing για αύξηση.

Ωστόσο, εάν ένας άντρας έχει σωματική δυσμορφική διαταραχή, δεν είναι ικανοποιημένος με το μήκος ή το σχήμα του πέους, αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξετάσει τα γεννητικά του όργανα και να βελτιώσει τη στάση του απέναντί τους.

Το Jelq είναι περίπου 40 λεπτά την ημέρα. Δεν υπάρχει ούτε ένα αποδεδειγμένο πρόγραμμα. Ένα μέλος του φόρουμ μπορεί να γράψει ότι η άσκηση είναι αποτελεσματική, ενώ για το άλλο δεν κάνει παρά κακό.

Στις κοινότητες, γράφουν τόσο για τη βελτίωση της στύσης όσο και για την επιδείνωσή της λόγω συχνών τραυμάτων στο πέος. Οι χρήστες του φόρουμ προτείνουν να ξεκινήσετε με ασκήσεις αρχικού επιπέδου, να τις κάνετε χωρίς πολλή προσπάθεια και να παρατηρείτε συνεχώς στύσεις και πιθανούς τραυματισμούς.

Πλεονεκτήματα: Μειονεκτήματα:
Σχεδόν δεν απαιτείται επένδυση για επιπλέον εξοπλισμό - απαιτείται μόνο λιπαντικό στην αρχική φάση. Η αποτελεσματικότητα δεν έχει αποδειχθεί, πιθανή μείωση της στύσης, τραύμα του δέρματος, σκουρόχρωμο, αιμάτωμα και οίδημα, νόσος του Peyronie.

Χειρουργική επέμβαση

Χειρουργική επέκταση πέους

Παρά το γεγονός ότι η χειρουργική επέμβαση φαίνεται να είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος αύξησης του αποτελέσματος, η ικανοποίηση μετά από ένα χαμηλό αποτέλεσμα είναι περίπου 30%.

Με στύση, όταν ο σύνδεσμος κόβεται, το πέος αρχίζει να κοιτάζει προς τα κάτω, καθιστώντας δύσκολη τη διείσδυση.

Θα χρειαστεί να φορέσετε επέκταση μετά τη λειτουργία.

Η χειρουργική μέθοδος πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο στην τελευταία λύση. Μπορεί επίσης να είναι πιο επικίνδυνο όταν η επέμβαση εκτελείται από ειδικό χωρίς εμπειρία ή που δεν κατανοεί πλήρως τι θα επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα. Ο κατάλογος των επιπλοκών περιλαμβάνει απώλεια στύσης και ευαισθησίας, λοίμωξη και αποκοπή των άκρων του τραύματος.

Ωστόσο, οι χειρουργοί με εκτεταμένη εμπειρία που εκτελούν τέτοιες επεμβάσεις αναφέρουν μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό τέτοιων επιπλοκών. Δρ. Ο Juan Monreal στο άρθρο του 275 ασχολείται με τις διαδικασίες διεύρυνσης του πέους, των οποίων οι επιπλοκές εμφανίστηκαν σε 22 άτομα και μετά τη θεραπεία αυτό δεν επηρέασε το αποτέλεσμα της επέμβασης.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι χειρουργικών επεμβάσεων που είναι σχετικά ασφαλείς και επομένως χρησιμοποιούνται ευρέως από επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο.

Το πιο σημαντικό είναι η λινατινοτομία, μια επέμβαση για επιμήκυνση του πέους.

Είναι η κοπή του συνδέσμου που στηρίζει τον φαλλό και το εσωτερικό του μέρος ωθείται προς τα έξω.

Στη συνέχεια, το πέος στερεώνεται σε αυτήν την εκτεταμένη θέση με μια επέκταση ή ένα φορείο. Ένας από τους πλαστικούς χειρουργούς στην περιγραφή της χειρουργικής της ligamentotomy συνιστά τη χρήση φορείου ή την ανάρτηση φορτίου (που είναι λιγότερο βολικό).

Το φορείο τραβά το πέος προς τα κάτω, δεν το πιέζει στο ηβικό οστό και προωθεί τη σωστή θέση του πέους - ακριβώς κάτω από την αρχική του θέση. Αυτή η αποκατάσταση μπορεί να διαρκέσει έως και 3 μήνες ή περισσότερο.

Σε έναν από τους Dr. Σε μια μελέτη που διεξήχθη από τον Alessandro Littara, αναφέρθηκε ότι η χρήση της επέκτασης για τουλάχιστον 3 μήνες μετά την επέμβαση επέτρεψε στον ασθενή να επεκτείνει περαιτέρω το μήκος του πέους κατά μέσο όρο 1, 3 cm.

Το αποτέλεσμα απευθείας από τη λινατινοτομία είναι ατομικό και εξαρτάται από το αρχικό μέγεθος ή το μέγεθος του εσωτερικού μέρους του πέους, καθώς και από άλλους ανατομικούς παράγοντες.

Η συνήθης ανάπτυξη είναι + 1-2, 5 cm ή περισσότερο όταν το πέος παχύνεται ταυτόχρονα.

Τα τελευταία 10 χρόνια, η χειρουργική τεχνολογία έχει αναπτυχθεί πολύ, έχουν εμφανιστεί νέα υλικά και μέθοδοι για τη διεύρυνση του πέους. Οι χειρουργικές επεμβάσεις έχουν γίνει λιγότερο επικίνδυνες και οι κίνδυνοι έχουν μειωθεί.

Το κύριο πρόβλημα είναι η έλλειψη ειδικών που έχουν αποκτήσει γνώση των σύγχρονων τεχνολογιών και έχουν επαρκή προσόντα για την επιτυχή εκτέλεση τέτοιων επιχειρήσεων.

Πλεονεκτήματα: Μειονεκτήματα:
Γρήγορα αποτελέσματα που μπορούν να βελτιωθούν με τη χρήση επέκτασης. αποτελεσματική αύξηση του πεδίου που είναι δύσκολο να επιτευχθεί με άλλες τεχνικές. Κίνδυνος επιπλοκών όπως στυτική δυσλειτουργία, νέκρωση, κύστη, λοίμωξη, ραφή συρραφής. το πρόβλημα της έλλειψης επαγγελματιών υψηλής ειδίκευσης.

Συμπεράσματα

Οι άνδρες που θέλουν να μεγεθύνουν το πέος τους είναι γενικά φυσιολογικού μεγέθους αλλά δεν είναι ψυχικά ευχαριστημένοι με αυτό. Επομένως, οι ειδικοί προτείνουν πρώτα να αναζητήσουν ψυχολογική βοήθεια.

Ωστόσο, εάν η διεύρυνση του πέους φαίνεται απαραίτητη, είναι προτιμότερο να επιλέξετε μια επέκταση ως η ασφαλέστερη και πιο αποδεδειγμένη μέθοδος μεγέθυνσης του πέους.

Η επέμβαση δικαιολογείται μόνο σε ακραίες περιπτώσεις ή με ιατρικές ενδείξεις.