Συνέπειες της διεύρυνσης του πέους: παρενέργειες των σύγχρονων τεχνικών

Διαφορετικά μεγέθη

Οι γυναίκες επαναλαμβάνουν συχνά: το κύριο πράγμα δεν είναι το μέγεθος, αλλά η ικανότητα χρήσης. Αλλά το ισχυρότερο σεξ εξακολουθεί να αναζητά την απάντηση στην ερώτηση: πώς να μεγεθύνετε το αρσενικό μέλος; Τι να κάνω? Ποιες τεχνικές δεν είναι μόνο αναποτελεσματικές αλλά και επικίνδυνες;

"Κανονικό μέγεθος"

Οι σεξολόγοι πιστεύουν ότι η επιθυμία για μεγάλη αξιοπρέπεια έχει τις ρίζες της στο μακρινό παρελθόν. Σε πολλούς αρχαίους πολιτισμούς, το φαλλικό σύμβολο σημαίνει δύναμη και γονιμότητα. Αποδεικνύεται ότι όσο πιο εντυπωσιακό είναι το μέγεθος του γεννητικού οργάνου σε έναν άνδρα, τόσο ισχυρότερο και πιο γόνιμο είναι. Αυτή η ανάγκη είναι καθαρά κοινωνική, όχι φυσιολογική.

Σε κατάσταση στύσης, το μήκος του πέους κυμαίνεται από 10 έως 18 cm. Από επιστημονική άποψη, το μέσο ύψος είναι 12 έως 17 cm. Ένα πέος θεωρείται μικρότερο από 12 cm, αλλά 18 cm είναι ήδη πολύ μεγάλο.

Μερικές φορές η δυσαρέσκεια με τις παραμέτρους φτάνει σε κρίσιμο επίπεδο και εξελίσσεται σε «δυσμορφική διαταραχή» σε σύγκριση με την ανορεξία. Μόνο σε αυτήν την περίπτωση, η εμμονική επιθυμία δεν είναι να χάσει βάρος, αλλά να αυξήσει το μέγεθος του αρσενικού γεννητικού οργάνου.

Αύξηση μεθόδων

Υπάρχουν πολλές δημοφιλείς μέθοδοι που χρησιμοποιούν οι άνδρες για να βελτιώσουν τις παραμέτρους αξιοπρέπειας. Περιέχουν πολλές αποχρώσεις που πρέπει να προσέχετε όταν η υγεία είναι σημαντική.

Δισκία, ορμόνες, πηκτές, κρέμες

Η αποτελεσματικότητά τους είναι σχεδόν μηδενική. Καμία γέλη ή αλοιφή δεν μπορεί να επηρεάσει την κυτταρική διαίρεση και τα δισκία δεν τεντώνουν το πέος με κανέναν τρόπο. Με κρέμες, λόγω του φαινομένου της θέρμανσης και της αγγειοδιαστολής, μπορείτε να επιτύχετε μια προσωρινή, ελαφριά επιμήκυνση έως 1, 5 cm για 5-6 ώρες.

Πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν επιλέγετε τέτοια φάρμακα. Μπορούν να περιέχουν επικίνδυνες χημικές ουσίες, καθώς και ορμόνες και αλλεργιογόνα. Τα φθηνά προϊόντα κακής ποιότητας μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμό, βλάβη στο βλεννογόνο και ακόμη και εγκαύματα.

Κανονικό μέγεθος πέους 10 έως 18 cm

Υπάρχει ένας μύθος ότι το μέγεθος αυξάνει την ορμόνη τεστοστερόνης. Αυτό δεν συμβαίνει, επηρεάζει μόνο την ίδια τη σεξουαλική λειτουργία. Χωρίς ιατρική παρακολούθηση, η χρήση φαρμάκων για την αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τα επίπεδα ορμονών, να οδηγήσει σε στειρότητα και προβλήματα με σεξουαλικές λειτουργίες, έως και την πλήρη απώλεια τους.

Επιπλέον, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε "λαϊκές θεραπείες", για παράδειγμα, ένα μείγμα βάλσαμου, σόδας και άλλων ειδών οικιακής χρήσης. Η βλάβη στην υγεία μπορεί να είναι μη αναστρέψιμη.

ΑΝΤΛΙΑ ΚΕΝΟΥ

Ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους μεγέθυνσης του ανδρικού γεννητικού οργάνου. Εάν το χρησιμοποιήσετε μαζί με αλοιφές θέρμανσης, θα προσθέσει 1-3 cm στο μήκος και έως 5 mm στο πάχος. Αυτό βελτιώνει επίσης τη στύση. Ωστόσο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την αντλία πολύ προσεκτικά και να ακολουθήσετε όλες τις οδηγίες και τις προφυλάξεις, διαφορετικά μπορεί να προκαλέσετε ζημιά στην επένδυση του πέους και των αιμοφόρων αγγείων. Απαιτείται προηγούμενη διαβούλευση με έναν ανδρολόγο. Για θετικό αποτέλεσμα, πρέπει να κάνετε τις ασκήσεις τακτικά.

Ένα μεγάλο πέος είναι το όνειρο κάθε άνδρα

Τράβηγμα με βάρη

Η ανάρτηση ειδικών φορτίων μπορεί να επηρεάσει σοβαρά την υγεία των ανδρών. Οι γιατροί λένε ότι διευρύνουν το πέος έως και 3 cm, αλλά είναι πολύ επικίνδυνο. Υπάρχει πιθανότητα βλάβης της επένδυσης του cavernosa corpora. Αυτό οδηγεί στη νόσο του Peyronie όταν σχηματίζονται ουλές στο πέος. Προκαλούν καμπυλότητα του οργάνου κατά τη στύση και επώδυνες αισθήσεις κατά τη συνουσία. Δεν μπορεί να θεραπευτεί. Είναι χρήσιμο να σκεφτούμε πολύ προσεκτικά πριν καταφύγουμε σε αυτήν τη μέθοδο.

μασάζ

Τι μπορεί να είναι επικίνδυνο με μασάζ ή "jelqing" εάν υπάρχει απαλό αποτέλεσμα από τη βάση στο κεφάλι με καθυστερημένη εκσπερμάτωση; Αποδεικνύεται ότι οι συνέπειες μέχρι την παραμόρφωση οργάνων, τον συνεχή πόνο ή τον πριαπισμό μπορεί να είναι πολύ δυσάρεστες. Η τελευταία είναι μια σοβαρή παθολογία λόγω της οποίας η στύση επιμένει ακόμη και μετά την εκσπερμάτωση, η οποία οδηγεί στην απώλεια των άμεσων λειτουργιών του γεννητικού οργάνου.

Στην περίπτωση της αρτηριοσκλήρωσης, του σακχαρώδους διαβήτη, των προβλημάτων με τα αιμοφόρα αγγεία, το μασάζ αποφεύγεται καλύτερα εντελώς.

Μασάζ διεύρυνσης πέους

Χειρουργικές επεμβάσεις

Το μόνο προϊόν που προσφέρει ένα εγγυημένο και απτό αλλά καθαρά καλλυντικό αποτέλεσμα. Οι επεμβάσεις δεν επηρεάζουν καθόλου τις σεξουαλικές λειτουργίες.

Ποιες είναι οι παρεμβάσεις:

  • Η πλαστική χειρουργική επέμβαση του γόνατος της ακροποσθίας, η οποία οδηγεί σε επιμήκυνση 1, 5 έως 2 cm, είναι η απλούστερη και πιο ακίνδυνη χειρουργική διαδικασία.
  • Η λινατινοτομία είναι μια τομή του συνδέσμου μεταξύ του πέους και του οστού στην υπερωβική περιοχή. Όταν είναι όρθιο, το πέος φαίνεται να είναι μεγαλύτερο επειδή δεν υποστηρίζεται από συνδέσμους. Η μεγέθυνση μπορεί θεωρητικά να είναι 3-5 cm, αλλά κανένας γιατρός δεν θα κάνει ακριβείς προβλέψεις.
  • Η τοποθέτηση των εμφυτευμάτων βοηθά στην προσθήκη πέους πάχους 5-10 mm.
  • Προσθετικά πέους - προκαλεί πάχυνση και επιμήκυνση.

Η χειρουργική επέμβαση δεν είναι καθόλου πανάκεια. Τα προβλήματα από αυτόν μπορεί να αποδειχθούν πολύ μεγαλύτερα από το αποτέλεσμα που επιτεύχθηκε. Ανικανότητα, ουλές, απώλεια αίσθησης, λοιμώξεις - ένας ελλιπής κατάλογος πιθανών επιπλοκών.

Αποτέλεσμα μετά από επέμβαση διεύρυνσης πέους

Όλες οι χειρουργικές επεμβάσεις στο πέος έχουν σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση φυσιολογικών προβλημάτων όπως ούρηση, τραύμα και γενετικές ανωμαλίες.

Αντί να προσπαθήσουμε να μην αυξήσουμε την ανδρική αξιοπρέπεια με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο, μπορεί να αξίζει μόνο η χρήση σεξουαλικών τεχνικών. Μπορείτε να προσφέρετε μεγάλη χαρά και στους δύο συνεργάτες.