Λίστα τρόπων μεγέθυνσης του πέους στο σπίτι

Το κορίτσι εκπλήσσεται για το αυξημένο μέγεθος του πέους του άνδρα

Σχεδόν κάθε τρίτος άνδρας θέλει κρυφά να μεγεθύνει το πέος του, αν και δεν επιλέγουν όλοι να κάνουν ένα τόσο ριζοσπαστικό βήμα. Σήμερα οι ειδικοί έχουν αναπτύξει και προσφέρουν πολλές μεθόδους αύξησης του ανδρικού γεννητικού οργάνου, αλλά τα υψηλότερα ποσοστά αποτελεσματικότητας παραμένουν με τη χειρουργική μέθοδο. Η λειτουργία έχει ορισμένα μειονεκτήματα - υψηλό κόστος και κινδύνους.

Με βάση αυτό, πολλοί άνδρες προτιμούν να αναζητούν τρόπους για να μεγεθύνουν το πέος τους στο σπίτι από διάφορες πηγές και στο Διαδίκτυο. Οι κύριοι λόγοι για να μεγαλώσετε το πέος είναι η δυσαρέσκεια με τον σεξουαλικό σύντροφο, καθώς και τα ψυχολογικά προβλήματα του ίδιου του άνδρα. Αλλά πριν αναζητήσετε τέτοιες μεθόδους, πρέπει να εξοικειωθείτε με τους γενικά αποδεκτούς κανόνες μεγέθους, χωρίς την επιρροή στερεοτύπων και ακατάλληλων προτύπων.

Είναι γενικά δυνατή η μεγέθυνση του πέους;

Το πρώτο ερώτημα που προκύπτει για πολλούς άνδρες είναι εάν είναι δυνατόν ακόμη και να διευρυνθεί το πέος χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Μέτρηση του μεγέθους του πέους

Ωστόσο, προτού προχωρήσετε στην αποσαφήνιση αυτού του προβλήματος, είναι καλύτερο να προσδιορίσετε με ακρίβεια τα δικά σας μεγέθη και να τα συγκρίνετε με φυσιολογικούς κανόνες για να αξιολογήσετε τη σκοπιμότητα της διεύρυνσης του πέους.

Για αναφορά!Εάν το πέος ενός άνδρα έχει μήκος τέσσερις έως επτά ίντσες και διάμετρο τρεις έως τέσσερις ίντσες, δεν χρειάζεται να το μεγεθύνετε και τέτοιες προσδοκίες για έναν άνδρα είναι το αποτέλεσμα προβλημάτων ψυχικής υγείας.

Προς το παρόν, η σύγχρονη ιατρική και η γνώση της ανθρωπότητας προτείνουν διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε πραγματικά να μεγεθύνετε το πέος. Και συγκεκριμένα:

 • Χειρουργική επέμβαση, ένα ακριβό και πολύ επικίνδυνο βήμα.
 • Επέκταση, δηλαδή, μια ειδική συσκευή σχεδιασμένη για να επεκτείνει το πέος.
 • μια αντλία με μέθοδο κενού για τέντωμα ιστού πέους ·
 • Κρέμες και σπρέι διεύρυνσης σπιτιών με προσωρινά εφέ.
 • Αυνανισμός και μασάζ, που ζεσταίνουν και τεντώνουν τους ιστούς του πέους.

Για να έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα σε δοκιμές στο σπίτι και να μεγεθύνετε το πέος γρήγορα, μπορείτε να καταφύγετε σε πολλές μεθόδους ταυτόχρονα. Η συνδυασμένη προσέγγιση σε αυτήν την περίπτωση θα παίξει μόνο στα χέρια του ανθρώπου στις φιλοδοξίες και τις επιθυμίες του.

Πώς μπορείτε να μεγεθύνετε το πέος σας στο σπίτι χωρίς χειρουργική επέμβαση;

Παρά τον προφανή σκεπτικισμό σχετικά με το πώς να μεγεθύνετε το πέος σας στο σπίτι, οι περισσότεροι ένθερμοι σκεπτικιστές εξακολουθούν να προσπαθούν να δοκιμάσουν τις τεχνικές για τον εαυτό τους. Σε τελική ανάλυση, μόνο η προσωπική εμπειρία μπορεί να είναι μια ακριβής επιβεβαίωση του κατά πόσον αυτές οι προσπάθειες λειτουργούν ή είναι διαζευγμένες. Ο κύριος κανόνας για τη λήψη αποτελεσμάτων είναι η συστηματική εφαρμογή αυστηρά σύμφωνα με τις συστάσεις.

Γυμνάσια

καλή στύση μετά τη διεύρυνση του πέους

Οι ειδικοί έχουν αναπτύξει ειδικές ασκήσεις, η τακτική εφαρμογή των οποίων οδηγεί στη θέρμανση και το τέντωμα των ιστών του πέους, έτσι ώστε να μπορείτε να μεγεθύνετε το πέος στο σπίτι.

 • Πρώτα απ 'όλα, το δέρμα του πέους πρέπει να ζεσταθεί για να επιτευχθεί μεγαλύτερη ελαστικότητα των ιστών. Το αλάτι που θερμαίνεται σε ένα ταψί τοποθετείται σε υφασμένη σακούλα και στη συνέχεια εφαρμόζεται στο πέος.
 • Στη συνέχεια, πρέπει να επιτύχετε μια όρθια κατάσταση, αλλά ταυτόχρονα να διακόψετε τη σεξουαλική διέγερση στα μισά. Για αυτό, ένας άντρας χρειάζεται ένα ειδικό λιπαντικό.
 • Στη συνέχεια, ένα δαχτυλίδι γίνεται με δύο δάχτυλα του χεριού που κλείνει στη βάση του πέους. Όταν πιέζετε σταθερά το δαχτυλίδι, θα τρέχει μέχρι το κεφάλι, σαν να προσπαθεί να τεντώσει το πέος κατά μήκος.
 • Δεν χρειάζεται να αγγίξετε το κεφάλι σας κατά τη διάρκεια της άσκησης. Αρχικά, εκτελούνται περίπου 40 διαδρομές, οι οποίες σταδιακά αυξάνονται σε 200 φορές.

Αυτή η άσκηση μεγέθυνσης του πέους είναι γνωστή ως jelqing ή τεχνική διπλής όρασης. Ως αποτέλεσμα, οι ιστοί του πέους θερμαίνονται, πράγμα που σημαίνει ότι είναι επιρρεπείς σε τέντωμα.

μασάζ

Κάντε μασάζ για μεγέθυνση του πέους

Υπάρχει μια άλλη μέθοδος που μπορείτε να αυξήσετε ανώδυνα το μέγεθος του πέους σας στο σπίτι δωρεάν. Εκτός από το μέγεθος, η ικανότητα ενός άνδρα αυξάνεται επίσης σημαντικά. Πριν κάνετε τις ασκήσεις μασάζ, θερμάνετε πρώτα το δέρμα με λιπαντικά. Το πιο αποτελεσματικό, ωστόσο, είναι μια μαλακή πετσέτα και τσάι από βότανα για ατμόλουτρο. Η πετσέτα υγραίνεται σε ζεστό ζωμό και στη συνέχεια εφαρμόζεται στο πέος για λίγα λεπτά.

Επιπλέον, το μασάζ γίνεται με δύο τρόπους - μασάζ σε χαλαρή κατάσταση και κατά τη διάρκεια της στύσης. Επιπλέον, και οι δύο τεχνικές περιλαμβάνουν τέντωμα ιστών. Με τη βοήθεια των παλάμων των χεριών, το πέος πρέπει να τεθεί σε ενεργή κατάσταση λίγο, μετά από αυτό είναι, για να το πούμε, ενωμένο και τραβηγμένο προς τα πλάγια πάνω και κάτω. Επιπλέον, το πέος μπορεί να περιστραφεί εναλλάξ δεξιόστροφα και αριστερόστροφα.

Ειδικός εξοπλισμός

Επιπλέον, μπορείτε να αυξήσετε την ανάπτυξη του πέους στο σπίτι με τη βοήθεια ειδικών συσκευών. Η σύγχρονη αγορά προσφέρει πολλά προϊόντα για τέτοιους σκοπούς, αλλά οι πιο αποτελεσματικές είναι αντλίες κενού και υδραυλικές, καθώς και επεκτάσεις.

 1. ΑΝΤΛΙΑ ΚΕΝΟΥ- μια συσκευή για τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και του τεντώματος του ιστού του πέους, για τη βελτίωση της ελαστικότητας των αιμοφόρων αγγείων και της αποτελεσματικότητάς του. Μια τέτοια συσκευή περιλαμβάνει μια ειδική αντλία, ένα έμβολο που λειτουργεί μαζί με την αρχή της αρνητικής πίεσης. Μετά από αυτό, τα σπηλαιώδη σώματα του πέους επεκτείνονται και επεκτείνονται, κάτω από την αιμορραγία του αίματος, το πέος μεγαλώνει.
 2. Αντλία κενού για μεγέθυνση πέους

  Εγχειρίδιο:

  • Πρώτον, ο αέρας αντλείται έξω, γεγονός που προκαλεί τη ροή του αίματος στο πέος υπό την επίδραση αρνητικής πίεσης.
  • Πρέπει να χρησιμοποιείτε τη συσκευή για 5 έως 20 λεπτά κάθε μέρα.
  • Μπορεί να αισθάνεστε λίγο άβολα ενώ ασκείστε.

  Εάν η χρήση αντλίας κενού προκαλεί πόνο, τέτοιες δραστηριότητες πρέπει να σταματήσουν ή να μειωθεί το αποτέλεσμα. Εάν χρησιμοποιούνται ειδικές κρέμες παράλληλα με την αντλία για τη μεγέθυνση του πέους, το αποτέλεσμα δεν θα είναι πολύ καιρό.

 3. Υδραυλική αντλία- ένα αντίγραφο μιας αντλίας κενού, αλλά η πίεση στην περίπτωση αυτή δημιουργεί ένα υγρό. Επιπλέον, αυτή η αντλία έχει ήπιο αποτέλεσμα και αποτρέπει τραυματισμούς στο πέος.
 4. Υδρο αντλία για μεγέθυνση του πέους

  Εγχειρίδιο:

  • ζεστό νερό εισάγεται στο μπάνιο έτσι ώστε το επίπεδό του να καλύπτει τον άνδρα μέχρι τη μέση.
  • Πρέπει να μουλιάσετε σε ζεστό νερό για 5-10 λεπτά για να ζεσταθείτε τα γεννητικά όργανα.
  • Στη συνέχεια, η αντλία βυθίζεται σε νερό, μετά από την οποία είναι απαραίτητο να εισαχθεί ένα στοιχείο σε αυτό.
  • Τοποθετήστε την αντλία ομοιόμορφα γύρω από το πέος και στηρίξτε το όσχεο πριν δημιουργήσετε ένα εφέ κενού.
  • Με τη βοήθεια της συσκευής δημιουργείται ένα κενό, μετά το οποίο ο άνθρωπος πρέπει να χαλαρώσει.
  • Για να μην χαλαρώσει το κενό, μπορείτε να εκτελέσετε πολλές κουνιστές κινήσεις.

  Με τη βοήθεια μιας τέτοιας συσκευής, μπορείτε να αυξήσετε το μήκος του πέους βελτιώνοντας την ελαστικότητα και τη δύναμη των ιστών και των αιμοφόρων αγγείων. Επιπλέον, με τη βοήθεια τέτοιων ασκήσεων, μπορείτε να αποτρέψετε και ακόμη και να απαλλαγείτε από τη στυτική δυσλειτουργία.

 5. Επέκταση- μια ορθοπεδική συσκευή που χρησιμοποιείται στο σπίτι για τη μεγέθυνση του πέους. Μια τέτοια συσκευή εγγυάται πολλές θετικές αλλαγές ταυτόχρονα:
Επέκταση διεύρυνσης πέους
 • την ικανότητα αύξησης του πάχους του πέους και του μήκους του ·
 • Αύξηση της σφριγηλότητας και της δύναμης του πέους κατά τη διάρκεια της στύσης
 • αύξηση της διάρκειας της σεξουαλικής επαφής έως και 60% ·
 • Βελτίωση του ανατομικού σχήματος του πέους.
 • Τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται διατηρούνται μέχρι το τέλος της ζωής τους.

Σύμφωνα με τους κανόνες χρήσης, η επέκταση πρέπει πρώτα να φορεθεί λίγο έως ότου το πέος συνηθίσει σε τέτοια φορτία. Κατά μέσο όρο, πρέπει να το φοράτε για 4 έως 6 ώρες, ρυθμίζοντας το μήκος της ράβδου έτσι ώστε ο άντρας να μην αισθάνεται πόνο, μόνο λίγη δυσφορία. Εάν ο πόνος είναι σοβαρός, η χρήση της συσκευής θα αναβληθεί για λίγο.

Για αναφορά!Πρέπει να φοράτε την επέκταση για 3-8 μήνες. Αυτό ακολουθείται από το μέγιστο τέντωμα και ευθυγράμμιση του πέους.

Σπρέι και πηκτές

Με τη βοήθεια ορισμένων φαρμάκων, εάν επιλέξετε το σωστό φάρμακο, μπορείτε να αυξήσετε την κεφαλή του πέους και το μέγεθός του. Κάθε μέρα η φαρμακευτική βιομηχανία παράγει όλο και περισσότερα προϊόντα για την ανάπτυξη του πέους. Αλλά ταυτόχρονα πρέπει να θυμόμαστε ότι, κατά κανόνα, τέτοια κεφάλαια έχουν μόνο προσωρινό αποτέλεσμα, ενώ εφαρμόζονται στο δέρμα των γεννητικών οργάνων για τον επιδιωκόμενο σκοπό.

Τα πιο αποτελεσματικά μέσα για την ανάπτυξη του πέους είναι εκείνα όπου το δραστικό συστατικό είναι τζίντζερ, τζίνσενγκ, γλυκίνη ή αργινίνη. Συνήθως αυτά είναι ειδικά λιπαντικά, κρέμες και τζελ που χρησιμοποιούνται λίγο πριν από τη σεξουαλική επαφή. Μετά από αυτό, τα συστατικά διεισδύουν στην κυκλοφορία του αίματος, αυξάνουν τη ροή του αίματος και θερμαίνουν τους ιστούς του πέους. Το αποτέλεσμα που προκύπτει διαρκεί περίπου 3 ώρες.

Πόσο σημαντικό είναι το μέγεθος;

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, το μέγεθος του πέους είναι πολύ πιο σημαντικό για τους ίδιους τους άνδρες, ενώ οι γυναίκες δεν εκτιμούν το μέγεθος, αλλά την ικανότητα και την ικανότητα να το χρησιμοποιούν. Από ανατομική και φυσιολογική άποψη, η επιστήμη επιβεβαίωσε περισσότερες από μία φορές ότι το πέος ενός κανονικού άνδρα πρέπει να έχει μήκος 12 έως 18 cm. Επιπλέον, ένας άντρας ύψος, τάξη βάρους, σωματική διάπλαση και αγώνα παίζουν σημαντικό ρόλο εδώ.

Ένα μεγάλο πέος δεν είναι πάντα υπερηφάνεια για τους άνδρες. Όπως έχει δείξει η πρακτική, ένα μεγάλο πέος δεν μπορεί να φέρει μεγάλη ευχαρίστηση σε μια γυναίκα κατά τη σεξουαλική επαφή, αλλά αντίθετα, πόνος και δυσφορία. Και τα στερεότυπα ότι η μεγάλη αρρενωπότητα είναι θέμα υπερηφάνειας και ένα σημάδι αρρενωπότητας έχει εξαλειφθεί από καιρό.

Προφυλάξεις

Ιατρικές συμβουλές για αντενδείξεις για τη διεύρυνση του πέους

Πριν καταφύγετε σε τεχνικές μεγέθυνσης πέους μόνοι σας, είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε έναν ειδικό σε τέτοια θέματα. Τις περισσότερες φορές, η επιθυμία για μεγέθυνση του πέους είναι αβάσιμη, υπάρχουν καταστάσεις όπου μπορεί να προκαλέσει βλάβη. Για παράδειγμα, ειδικές κρέμες και πηκτές για την ανάπτυξη του πέους μπορεί να υποδεικνύουν αντενδείξεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν από την αγορά.

Για αναφορά!Δεν πρέπει να συνοδεύονται ασκήσεις ή διαδικασίες διεύρυνσης του πέους με πόνο. Επιπλέον, οι ειδικοί προειδοποιούν ότι η προαναφερθείσα μέθοδος μεγέθυνσης του πέους με σόδα είναι μια μυθοπλασία.

Η άσκηση, το μασάζ και η χρήση ειδικών συσκευών μπορεί να προκαλέσει τραύμα στο πέος εάν χρησιμοποιούνται αυτές οι τεχνικές, οι οποίες αποκλίνουν από τις συστάσεις. Κάθε τεχνική πρέπει να ξεκινά μικρή και να αυξάνει σταδιακά τη διάρκεια και την ένταση της χρήσης. Και φυσικά, μην ξεχάσετε να ενυδατώσετε το δέρμα του πέους και να ζεστάνετε τους ιστούς πριν από τη διαδικασία.

Μερικές φορές αρκεί να αυξήσουμε τη στύση.

Μερικές φορές, για να μεγεθύνει το πέος ενός άνδρα, ένας άντρας χρειάζεται απλώς να πάρει τη μέγιστη στύση. Λόγω της δράσης αρνητικών παραγόντων ή λόγω σεξουαλικών διαταραχών, ένα μικρό πέος μπορεί να είναι το αποτέλεσμα μιας αργής και ανεπαρκώς ισχυρής στύσης. Ως εκ τούτου, οι ειδικοί συμβουλεύουν τους άνδρες να καταφύγουν στην τεχνική της διεύρυνσης του πέους και της αποκατάστασης της στύσης μέσω αυνανισμού.

Μια ενυδατική κρέμα εφαρμόζεται πρώτα στο πέος (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια κρέμα ανάπτυξης πέους ενός άνδρα) και μετά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας για να κάνετε θερμές κινήσεις χαϊδεύοντας. Όταν το πέος διογκώνεται υπό την επίδραση στύσης, είναι απαραίτητο να κάνετε κινήσεις πάνω-κάτω σαν να τεντώνεται το δέρμα του πέους. Μπορείτε επίσης να πιέσετε ελαφρώς το πέος κοντά στη βλεφαρίδα, το οποίο αυξάνει μόνο τη ροή του αίματος.

ένας άντρας με μεγεθυμένο πέος

Οικιακές θεραπείες

Η παραδοσιακή ιατρική δεν συνεπάγεται την παρουσία ειδικών συνταγών και εργαλείων που σας επιτρέπουν να μεγεθύνετε το πέος. Αλλά έχει τέτοια εργαλεία στο οπλοστάσιό της που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε τη στυτική λειτουργία και την ισχύ. Για αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικά αφροδισιακά βότανα - ginseng, gingko biloba, θυμάρι ή hawthorn.

Για τη βελτίωση της ποιότητας της σεξουαλικής επαφής, είναι χρήσιμα ένα βάμμα άγριας βρώμης, ένα βάμμα σκόρδου, καθώς και ένα φαρμακευτικό βότανο για φαρμακευτικά φυτά. Λοιπόν, το μέλι και τα καρύδια θεωρούνται οι κύριες λαϊκές θεραπείες για την περιοχή των ανδρικών γεννητικών οργάνων.