Διεύρυνση πέους

Είναι γενικά αποδεκτό ότι σχεδόν όλοι οι άντρες, χωρίς εξαίρεση, θέλουν ένα μέλοςμεγάλα μεγέθηαπό ότι είναι. Φυσικά, μια τέτοια γενική γενίκευση δεν είναι απολύτως δίκαιη. Σύμφωνα με διάφορες πηγέςΠερίπου το 45-55% των ανδρών δεν είναι ικανοποιημένοι με το μέγεθος του πέους τους. . .

Και ενώ το ζήτημα του προτιμώμενου μεγέθους της αξιοπρέπειας του άνδρα για τους άνδρες και τις γυναίκες παραμένει αμφιλεγόμενο, πρέπει να αναγνωριστεί ότι πάντα δόθηκε μεγάλη προσοχή σε τρόπους μεγέθυνσης του πέους.

Ψέματα και αλήθειες για τη διεύρυνση του πέους.

Το μέγεθος του πέους είναι ένα σημαντικό ζήτημα για σχεδόν κάθε άντρα. Όποιος εργάζεται, ανεξαρτήτως εθνικότητας, ανεξαρτήτως εισοδήματος, χαρακτήρα και ηλικίας, σχεδόν όλοιΈνας άντρας σκέφτεται λίγο πολύ για το αν έχει φυσιολογικό μέγεθος πέους. . .

μέσο μέγεθος σε εκατοστά

Στην πραγματική ζωή, το μέσο μήκος του πέους κατά τη σεξουαλική διέγερση κυμαίνεται μεταξύ 5 και 6 ίντσες.

Φυσικά, οι αδίστακτοι κατασκευαστές και διαφημιστές θα μπορούσαν να επωφεληθούν μόνο από αυτήν την κατάσταση: Τώρα στους άνδρες προσφέρονται πολλές μέθοδοι για να μεγεθύνετε το πέος - γρήγορο, ασφαλές και εγγυημένο! Στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων, φυσικά, αυτό είναι καθαρή εξαπάτηση.

Ας δώσουμεΟι πιο προφανείς ψεύτικες υποσχέσεις της διεύρυνσης του πέους. . .

FALSE 1. Δισκία και κάψουλες από το Διαδίκτυο.

Είτε φθηνά είτε ακριβά, αυτά τα προϊόντα υπόσχονται μεγέθυνση πέους λόγω της παρουσίας διαφόρων βοτάνων, βιταμινών, εκχυλισμάτων, ορμονών κ. λπ.

Αλήθεια:Στην πραγματικότητα, τέτοια «φάρμακα» δεν μπορούν πραγματικά να αλλάξουν το μέγεθος του πέους. Στην καλύτερη περίπτωση, τέτοια «χάπια» δεν έχουν αποτέλεσμα. Χειρότερη περίπτωση -πιθανή βλάβη στο σώμα. . .

Σταματήστε να παίρνετε χάπια χωρίς να συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Αποφύγετε τη λήψη φαρμάκων που πωλούνται μόνο στο Διαδίκτυο και δεν προσφέρονται στο φαρμακείο.

FALSE 2. Λοσιόν, κρέμες και αλοιφές κάθε είδους για τη διεύρυνση του πέους.

Αλήθεια:Αυτά τα προϊόντα συχνά περιέχουν ερεθιστικό συστατικό (π. χ. με βάση το πιπέρι). Μερικές φορές αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προσωρινή διεύρυνση του πέους λόγω ενός περισσότερο ή λιγότερο έντονου οιδήματος των ιστών. Αλλά το πρήξιμο θα εξαφανιστεί και το μέγεθος θα επιστρέψει στην αρχική του κατάσταση. Με τακτική χρήση ερεθιστικών, υπάρχει κίνδυνος χρόνιας φλεγμονής ιστών.

FALSE 3. Μείγματα "σοκ", "Τεχνικές για θαυμάσια ανάπτυξη πέους" κ. λπ.

Μιλάμε για υποτιθέμενους «εφευρεθέντες» τρελούς τρόπους μεγέθυνσης του πέους: για παράδειγμα, τρίβοντάς το με διαλύματα σόδας με ξύδι, βάμματα πιπεριού κ. λπ.

Αλήθεια:Όλες αυτές οι "συνταγές" χρησιμοποιούν την ευφλεκτότητα των ανθρώπων (ειδικά των ηλικιωμένων) και έχουν σχεδιαστεί για να τραβούν την προσοχή στη διαφήμιση.

Να θυμάστε ότι ανεξάρτητα από το πόσο δελεαστικές είναι αυτές οι συστάσεις, δεν έχουν καμία σοβαρή δικαιολογία και ότι αν τις ακολουθήσετε, μπορείτε να βλάψετε τον εαυτό σας.

Αποτελεσματικές μέθοδοι μεγέθυνσης του πέους.

Οι αποτελεσματικές μέθοδοι για τη διεύρυνση του πέους περιλαμβάνουν:

  1. "Διεύρυνση του φυσικού πέους"με έλξη (τέντωμα) ή υπό την επίδραση τοπικής αρνητικής πίεσης (LOD) ·
  2. Ορμονική θεραπεία;
  3. χειρουργικές επεμβάσεις.

"Φυσική μεγέθυνση πέους", LLP.

Για το λεγόμενο. Συσκευές για «φυσική μεγέθυνση πέους» για έλξη (τέντωμα) του πέους (επεκτατικά) μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακριβώς όπως συσκευές κενού (αντλίες, συσκευές θεραπείας με τοπική αρνητική πίεση).

Αντλία κενού για μεγέθυνση πέους

Οι συσκευές κενού τεντώνουν τους ιστούς του πέους (corpus cavernosum και corpus spongiosum) και αυξάνουν προσωρινά τη ροή του αρτηριακού αίματος στο πέος.

Δομή του πέους

Αυτές οι συσκευές είναι ασφαλείς όταν χρησιμοποιούνται σωστά. Μπορείτε να τα βλάψετε μόνο με σκόπιμη υπερβολική έκθεση σε χαμηλή πίεση (παρά τις οδυνηρές αισθήσεις): σε αυτήν την περίπτωση, είναι πιθανή η ρωγμή των τριχοειδών με το σχηματισμό αιματωμάτων, ο προσωρινός σχηματισμός πρηξίματος του πέους.

Η συστηματική και παρατεταμένη χρήση μιας αντλίας κενού μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση του μήκους και της διαμέτρου του πέους. Ωστόσο, το αποτέλεσμα δεν διαρκεί πολύ: μετά τη διακοπή της χρήσης της αντλίας κενού, το μέγεθος του πέους επιστρέφει γρήγορα στην αρχική του κατάσταση. επιπλέον,Η τακτική χρήση συσκευών κενού μπορεί να προκαλέσει υπέρταση του στυτικού ιστού, προκαλώντας προσωρινή αποδυνάμωση της στύσης (το πέος γίνεται πιο μαλακό κατά τη διάρκεια της στύσης).

Σε αυτήν την περίπτωση, ο λόγος για την αποδυνάμωση της στύσης είναι η αύξηση του όγκου του corpora cavernosa χωρίς αντίστοιχη αύξηση της αρτηριακής ροής του αίματος.

Πώς δημιουργείται μια στύση;

Με μια σημαντική αύξηση του όγκου του corverna cavernosa, η συνήθης ποσότητα αίματος που ρέει μέσα από τις βαθιές αρτηρίες μπορεί να μην είναι αρκετή για να γεμίσει πλήρως τα σπήλαια με αίμα. Σε αυτήν την περίπτωση, το tunica albuginea του corpora cavernosa δεν συμπιέζει αρκετά το φλεβικό πλέγμα και επομένως το αίμα από το corpora cavernosa απελευθερώνεται στην αναβράζουσα φλέβα - δεν μπορεί να εμφανιστεί πλήρης άκαμπτη στύση. Όταν η εκροή αίματος μέσω του φλεβικού συστήματος υπερβαίνει τη ροή του αίματος μέσω των αρτηριών, μιλούν για αυτόφλεβο-αποφρακτική στυτική δυσλειτουργία. . .

Αυτό είναι ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε όταν προσπαθείτε να μεγεθύνετε το πέος σας!

Για μια ποιοτική οικεία ζωή και την πλήρη σεξουαλική ικανοποίηση κάθε συντρόφου, η ακαμψία του πέους κατά τη στύση δεν είναι λιγότερο σημαντική από το μέγεθός του.

Η χρήση τουΕπέκταση πέους. . . Τα επεκτατικά έχουν σχεδιαστεί για να τεντώνουν το πέος και να αυξάνουν το μήκος του (αλλάΗ διάμετρος του πέους δεν αυξάνεται όταν φοριέται η επέκταση). Η χρήση επεκτατικών όπως συσκευές κενού είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για τη μεγέθυνση του πέους.

Επέκταση διεύρυνσης πέους

Εάν η επέκταση φοριέται για πολλούς μήνες, η επιτευχθείσα διεύρυνση του πέους θα διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. ΑλλάΚατά τη χρήση μιας επέκτασης υπάρχει κίνδυνος υπερβολικής επέκτασης του corpora cavernosa, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε εξασθένιση της στυτικής λειτουργίας. . .

Για να μεγεθύνετε το πέος με αντλία κενού ή επέκταση χωρίς εξασθένιση της στύσης, είναι απαραίτητο να παρέχετε αυξημένη ροή αίματος στο πέος όταν αυξάνεται ο όγκος του corpora cavernosa.

Με άλλα λόγια, είναι σημαντικό να εμφανιστεί ένα αγγειοδιασταλτικό αποτέλεσμα και έτσι να αυξηθεί η ροή του αρτηριακού αίματος στα γεννητικά όργανα κατά τη διάρκεια της στύσης.

Φάρμακα από την ομάδα αναστολέων φωσφοδιεστεράσης τύπου 5 μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αυτούς τους σκοπούς. Ωστόσο, η ανεξέλεγκτη χρήση αυτών των φαρμάκων μπορεί να είναι επιβλαβής για τους άνδρες: αυτά τα φάρμακα έχουν ορισμένες ανεπιθύμητες παρενέργειες από το καρδιαγγειακό σύστημα. Επιπλέον, με την παρατεταμένη χρήση αναστολέων φωσφοδιεστεράσης τύπου 5, σχηματίζεται φαρμακολογική εξάρτηση, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε σταδιακή αύξηση της δόσης του φαρμάκου και, τελικά, την απώλεια της ικανότητας σεξουαλικής επαφής χωρίς λήψη χαπιού. Να θυμάστε ότι οι αρμόδιοι ουρολόγοι συνταγογραφούν αναστολείς φωσφοδιεστεράσης τύπου 5 πολύ προσεκτικά και μόνο για σοβαρή στυτική δυσλειτουργία.

Μια εναλλακτική λύση στους αναστολείς της φωσφοδιεστεράσης τύπου 5 είναι η χρήση μεθόδων φυσικής έκθεσης.

Μιλάμε για τη χρήση ορισμένων ηλεκτροθεραπευτικών παραγόντων, όπως:Παλμικό μαγνητικό πεδίο χαμηλής συχνότητας, λέιζερ χαμηλής έντασης, πολωμένο φως στην ορατή και υπέρυθρη περιοχή. . .

Η συνδυασμένη χρήση διαφόρων παραγόντων φυσικής επιρροής μπορεί να αυξήσει σημαντικά τη συνολική επίδραση της φυσικοθεραπείας.

Μηχανή κενού μεγέθυνσης πέους

Η μαγνητοθεραπεία και η φωτοθεραπεία με εφαρμογή του μαθήματος (10 ή περισσότερες διαδικασίες που πραγματοποιούνται τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα) έχουν έντονο αγγειοδιασταλτικό αποτέλεσμα, το οποίο αυξάνει τη ροή του αίματος στο πέος και βελτιώνει τη ροή του αρτηριακού αίματος κατά τη διάρκεια μιας στύσης.Σε αυτήν την περίπτωση, το αγγειοδιασταλτικό αποτέλεσμα διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα:έως 2 - 3 μήνες. . . Με αυτόν τον τρόπο,Ταυτόχρονα με μια σταδιακή αύξηση του όγκου του corverna cavernosa υπό την επίδραση της τοπικής αρνητικής πίεσης, η εισροή αρτηριακού αίματος αυξάνεται, η οποία μπορεί να αντισταθμίσει την αρνητική επίδραση της υπέρτασης του corverna cavernosa. . .

Ορμονική θεραπεία.

Η χρήση διυδροτεστοστερόνης για μεγέθυνση του πέους μπορεί να συνταγογραφηθεί σε άνδρες με ανωμαλίες στην ανάπτυξη του πέους. Σε αυτές τις περιπτώσεις το όρθιο πέος δεν υπερβαίνει τα 10 cm σε μέγεθος (το λεγόμενο "micropenis"). Ο λόγος για αυτήν την πάθηση είναι μια παραβίαση της εφηβείας, η οποία σχετίζεται με την έλλειψη διυδροτεστοστερόνης.

Η ορμονική θεραπεία έχει παρενέργειες (π. χ. φαλάκρα).

Χειρουργικές επεμβάσεις.

Η διεύρυνση του πέους είναι δυνατή μέσω της εμφύτευσης εμφυτευμάτων (μπορούν να χρησιμοποιηθούν τμήματα μυών, τα οποία αφαιρέθηκαν από μέρη όπου δεν εκπληρώνουν σημαντική λειτουργία).

Η λινατινοτομία είναι μια επέμβαση για τη μεγέθυνση του πέους κόβοντας τον υποστηρικτικό σύνδεσμο του πέους.

Ανατομία μέλους άνδρα

Σε εφήβους και νεαρούς άνδρες με μικρή σεξουαλική εμπειρία, οι υποστηρικτικοί σύνδεσμοι του πέους είναι κοντοί και δύσκαμπτοι και το πέος κοιτάζει ψηλά όταν είναι όρθιο ή όταν είναι πλήρως πιεσμένο στο στομάχι. Σε ηλικιωμένους άνδρες με ανεπτυγμένους συνδέσμους, το πέος δεν ανεβαίνει κατά τη στύση, αλλά είναι περίπου παράλληλο με το πάτωμα. Όταν οι σύνδεσμοι τεντώνονται, η γωνία του πέους αλλάζει κατά τη διάρκεια της στύσης και το μήκος του αυξάνεται επίσης.

Η χειρουργική κοπή των υποστηρικτικών συνδέσμων του πέους και στη συνέχεια το τέντωμα με μια επέκταση μπορεί να αυξήσει το μήκος του πέους.

πριν και μετά τη διεύρυνση του πέους

Μετά τη σφιγκτομή, το πέος αυξάνεται σε μήκος, γίνεται βαρύτερο και κοιτάζει προς τα κάτω όταν είναι όρθιο.Η επέμβαση δεν οδηγεί σε αύξηση του πάχους του πέους. . .

Πιθανές επιπλοκές της επέμβασης: στυτική δυσλειτουργία, επώδυνες στύσεις.