Μεγέθυνση πέους με μαγειρική σόδα

Η μαγειρική σόδα είναι μια εξαιρετικά κρυσταλλική ουσία που χρησιμοποιείται στην ιατρική πρακτική ως εξουδετερωτικός παράγοντας για εγκαύματα και υψηλά επίπεδα οξέος στο στομάχι. Η συστηματική χρήση του προϊόντος έχει θετική επίδραση στη λειτουργία των οργάνων του πεπτικού συστήματος, οπότε ορισμένοι άνδρες το χρησιμοποιούν για να αυξήσουν την ισχύ και να διευρύνουν το πέος.

ερωτευμενο ζευγαρι

Αλλά πριν χρησιμοποιήσετε σόδα για να μεγεθύνετε το πέος σας, πρέπει να εξοικειωθείτε με τα κύρια χαρακτηριστικά της χρήσης λευκής σκόνης. Η σόδα έχει έντονες αντιοξειδωτικές ιδιότητες, καθώς και την ικανότητα καθαρισμού των αιμοφόρων αγγείων από πλάκες χοληστερόλης. Η βελτίωση της διαπερατότητας των τριχοειδών αίματος έχει ευεργετική επίδραση στον τροφικό ιστό, αλλά δεν επηρεάζει τη διεύρυνση του πέους. Ένα φθηνό προϊόν έχει μεγάλη ζήτηση μεταξύ ανδρών που θέλουν να διευρύνουν το πέος. Ωστόσο, λίγοι γνωρίζουν ότι η χρήση όξινου ανθρακικού νατρίου για τη διόρθωση του μεγέθους του πέους πρακτικά δεν φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σχετικά με τη σόδα

Η μαγειρική σόδα (όξινο ανθρακικό νάτριο) είναι μια μη τοξική ουσία που περιέχει το όξινο άλας νατρίου και ανθρακικού οξέος. Η λευκή σκόνη έχει αλμυρή γεύση, έτσι οι γαστρεντερικοί βλεννογόνοι μεμβράνες συχνά ερεθίζονται όταν λαμβάνεται από το στόμα μεγάλη ποσότητα του προϊόντος. Στην παραδοσιακή ιατρική, η μαγειρική σόδα χρησιμοποιείται συχνά ως αντισηπτικό ή καούρα. Η ουσία εξουδετέρωσης οξέος συνιστάται για άτομα με υψηλή περιεκτικότητα σε οξύ για την πρόληψη των ελκών του στομάχου.

Το όξινο ανθρακικό νάτριο είναι ουσιαστικά αλκαλικό, επομένως η υπερβολική χρήση μπορεί να οδηγήσει σε αφυδάτωση.

Στην εναλλακτική ιατρική, η μαγειρική σόδα χρησιμοποιείται για την επούλωση πληγών στην επιφάνεια του δέρματος. Ωστόσο, ορισμένοι εκπρόσωποι του ισχυρότερου φύλου χρησιμοποιούν όξινο ανθρακικό νάτριο για να διορθώσουν το μέγεθος του γεννητικού οργάνου και να αυξήσουν την ισχύ. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η λεπτή κρυσταλλική σκόνη δεν επηρεάζει καθόλου τη μικροκυκλοφορία του αίματος στο πέος. Επιπλέον, η συστηματική εφαρμογή σόδας στο δέρμα μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό και δερματολογικές δερματικές παθήσεις.

Χρήσιμες ιδιότητες σόδας

Είναι αλήθεια ότι η μαγειρική σόδα κάνει το πέος μεγαλύτερο; Πρέπει αμέσως να σημειωθεί ότι η αλκαλική ουσία δεν επηρεάζει άμεσα τη διαδικασία ανάπτυξης ιστών. Με τη σωστή χρήση του προϊόντος, η οξύτητα στο σώμα ομαλοποιείται, η οποία έχει θετική επίδραση στις διαδικασίες οξειδοαναγωγής. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για την ενδυνάμωση του σώματος στο σύνολό του και τη βελτίωση του τροπαίου ιστού.

Η κατανάλωση μαγειρικής σόδας σε διάλυμα θα βοηθήσει στην ομαλοποίηση του pH στο στομάχι σας, αλλά δεν θα επηρεάσει το μέγεθος του φαλλού σας. Είναι δυνατόν να αυξηθεί το μήκος και το πλάτος του γεννητικού οργάνου χωρίς χειρουργική επέμβαση, αλλά για να γίνει αυτό είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν ειδικές ιατρικές συσκευές (αντλία κενού, επεκτατικά), των οποίων το αποτέλεσμα αποσκοπεί στο τέντωμα των ιστών. Σε αυτήν την περίπτωση, η αποτελεσματικότητα της διαδικασίας είναι εμφανής μετά από περίπου ένα μήνα θεραπείας.

Οι έντονες θεραπευτικές ιδιότητες του όξινου ανθρακικού νατρίου περιλαμβάνουν:

Αποκατάσταση της ισορροπίας οξέος-βάσης

Το όξινο ανθρακικό νάτριο είναι συστατικό των λεμφοκυττάρων και του πλάσματος του αίματος, οπότε η χρήση διαλύματος σόδας θα βοηθήσει στην εξισορρόπηση της ισορροπίας οξέος-βάσης. Το σωστά παρασκευασμένο φάρμακο θα βοηθήσει στον καθαρισμό του σώματος από τοξικές ουσίες και τοξίνες που επιβραδύνουν τις βιοχημικές αντιδράσεις. Αυτό με τη σειρά του οδηγεί σε αύξηση της ανθεκτικότητας του σώματος και επιτάχυνση της κυτταρικής μίτωσης. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα διάλυμα σόδας με προσοχή, καθώς η περίσσεια του προϊόντος στο σώμα μπορεί να οδηγήσει σε αφυδάτωση και ανάπτυξη γαστρεντερικών παθήσεων.

Επιτάχυνση των βιοχημικών αντιδράσεων

Η διεύρυνση του πέους με σόδα είναι αδύνατη, αν και το προϊόν βοηθά στην αλκαλοποίηση του σώματος. Η μείωση της συγκέντρωσης τοξικών ουσιών στο αίμα και στους μαλακούς ιστούς διεγείρει τη σύνθεση βιταμινών αμίνης, όπως θειαμίνη (βιταμίνη Β1), χολίνη (βιταμίνη Β4), πυριδοξίνη (βιταμίνη Β6), κοβαλαμίνη (βιταμίνη Β12). Οι βιταμίνες Β περιλαμβάνονται στη σύνθεση συμπληρωμάτων διατροφής για τη διεύρυνση του πέους. Ωστόσο, για να συμβάλει πραγματικά στην παραγωγή της απαραίτητης ποσότητας βιταμινών στο σώμα, η σόδα πρέπει να καταναλώνεται σε πολύ μεγάλες δόσεις, με τρομερές συνέπειες.

Καθαρισμός των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων από χοληστερόλη

Η σόδα επηρεάζει το μεταβολισμό του λίπους στους ιστούς και επίσης μειώνει τη συγκέντρωση της λεγόμενης «κακής» χοληστερόλης στο σώμα. Ο επακόλουθος καθαρισμός των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων από λιπόφιλες ουσίες αυξάνει την εσωτερική τους διάμετρο. Η χρήση μικρών δόσεων ζεστού νερού με σόδα θα αποκαταστήσει τη φυσιολογική διαπερατότητα των τριχοειδών και την κυκλοφορία του αίματος στους ιστούς.

Μαγειρική σόδα για μεγέθυνση του πέους

Σύμφωνα με ειδικούς, το όξινο ανθρακικό νάτριο δεν μπορεί πραγματικά να επηρεάσει τη στυτική λειτουργία και τη ροή του αίματος στο πέος.

Η ακατάλληλη απορρόφηση όξινου ανθρακικού νατρίου οδηγεί σε ερεθισμό των βλεννογόνων στο πεπτικό σύστημα και μετεωρισμό.

Η διεύρυνση του πέους με μαγειρική σόδα δεν είναι μόνο αδύνατη, αλλά και επικίνδυνη. μια περίσσεια αλκαλίων στο σώμα διαταράσσει τις βιοχημικές αντιδράσεις στον ιστό. Επομένως, πριν από τη μεγέθυνση του πέους με ουσία εξουδετέρωσης οξέος, συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν ουρολόγο.

Η επίδραση της σόδας στο αναπαραγωγικό σύστημα

Η ορμονική ανισορροπία είναι μια σημαντική αιτία υποανάπτυκτου πέους ιστού. Σε αυτήν την περίπτωση, η λειτουργία του ενδοκρινικού συστήματος σχετίζεται στενά με την εργασία του γαστρεντερικού σωλήνα. Η ανάπτυξη ασθενειών του πεπτικού συστήματος κατά την εφηβεία, ιδιαίτερα η αδυναμία των εντέρων να απορροφήσουν θρεπτικά συστατικά, συχνά οδηγεί σε παραβίαση του επιπέδου των ορμονών. Η ανεπαρκής παραγωγή ανδρογόνων (τεστοστερόνη), με τη σειρά της, έχει αρνητική επίδραση στην ταχύτητα με την οποία αναπτύσσονται οι μύες και τα σπηλαιώδη σώματα του πέους.

Το όξινο ανθρακικό νάτριο έχει ευεργετική επίδραση στη λειτουργία του πεπτικού σωλήνα, το οποίο εμποδίζει την ανάπτυξη ορισμένων ενδοκρινικών παθολογιών.

Ωστόσο, η διεύρυνση του πέους με μαγειρική σόδα δεν είναι δυνατή επειδή το προϊόν δεν μπορεί να επηρεάσει την παραγωγή ανδρογόνων στο ανδρικό σώμα και, συνεπώς, την ταχύτητα ανάπτυξης των γεννητικών οργάνων.

Τρόποι χρήσης σόδας

Μπορεί η μαγειρική σόδα να λαμβάνεται από το στόμα; Οι γαστρεντερολόγοι προειδοποιούν ότι όταν λαμβάνεται ένα διάλυμα σόδας από το στόμα, η συγκέντρωση ουσιών εξουδετέρωσης οξέος πρέπει να είναι χαμηλή. Η υπερβολική χρήση όξινου ανθρακικού νατρίου μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό και φλεγμονή του στομάχου. Δεν έχει νόημα να χρησιμοποιείτε σόδα για μεγέθυνση του πέους, αλλά με τη βοήθειά του είναι δυνατόν να απαλλαγείτε από την καούρα και τις συνέπειες των εγκαυμάτων με δύο τρόπους:

Προφορικά

Η βασική αρχή της χρήσης διαλύματος σόδας δεν είναι ο συνδυασμός της πεπτικής διαδικασίας με την πρόσληψη όξινου ανθρακικού νατρίου από το στόμα. Όταν πέφτει η τροφή, το οξύ εισέρχεται στο στομάχι, το οποίο εξουδετερώνεται με αλκάλια. Για να αποφευχθεί η χαλάρωση των τροφίμων στο στομάχι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σόδα μία ώρα πριν ή μιάμιση ώρα μετά το γεύμα. Απαιτείται περίπου 1/3 κουταλάκι του γλυκού για την κατάλληλη προετοιμασία του διαλύματος. Ρίξτε 200 ml ζεστού νερού σε λευκή σκόνη. Η λύση λαμβάνεται καλύτερα 15-20 λεπτά μετά το ξύπνημα με άδειο στομάχι.

Προς τα έξω

Προκειμένου να επιταχυνθεί η επούλωση τραυμάτων στην επιφάνεια του δέρματος, συνιστάται η εφαρμογή του διαλύματος σόδας εξωτερικά. Υπάρχουν δύο βασικές μέθοδοι χρήσης λεπτής κρυσταλλικής σκόνης:

  • αλκαλικά λουτρά: βάλτε μια μικρή ποσότητα όξινου ανθρακικού νατρίου σε ένα δοχείο γεμάτο με ζεστό νερό. Η γάζα υγραίνεται στο παρασκευασμένο διάλυμα, με τη βοήθεια του οποίου η επιφάνεια του τραύματος πλένεται 2-3 φορές την ημέρα.
  • Καλλυντικές κρέμες: Βαζελίνη, λάδι μασάζ ή κρέμα μωρού χρησιμοποιούνται ως βάση για την προετοιμασία της κρέμας, στην οποία προστίθεται ένα κουταλάκι του γλυκού. Ανθρακούχο νερό; Η τακτική χρήση της κρέμας μπορεί να μαλακώσει το δέρμα και να αποτρέψει την ανάπτυξη πυώδους φλεγμονής στις περιοχές βλάβης των ιστών.

Το όξινο ανθρακικό νάτριο δρα ως διεγέρτης βιοχημικών διεργασιών σε μαλακούς ιστούς. Ωστόσο, πριν χρησιμοποιήσετε τη σκόνη για ιατρικούς σκοπούς, είναι επιτακτική ανάγκη να την επιστρέψετε. Όποιος έπινε ένα διάλυμα με σόδα χωρίς να μετατοπίσει το διοξείδιο του άνθρακα από αυτό ξέρει ότι με την πάροδο του χρόνου αυτό οδηγεί σε αέριο και αέριο. Οι ουρολόγοι προειδοποιούν ότι η διεύρυνση του πέους με μαγειρική σόδα μπορεί να είναι επικίνδυνη για την υγεία. Στη συνέχεια, όταν εφαρμόζετε αλοιφή όξινου ανθρακικού νατρίου στο πέος, οδηγεί στο στέγνωμα της επιδερμίδας και στην εμφάνιση ρωγμών στην επιφάνεια.

συμβουλή ειδικού

Μια σκόνη εξουδετέρωσης οξέος που δεν επηρεάζει το μέγεθος του πέους θα πρέπει να χρησιμοποιείται σύμφωνα με συγκεκριμένες συστάσεις των γιατρών, καθώς η σόδα προκαλεί συχνά φλεγμονή στο στομάχι. Η ακατάλληλη χρήση του προϊόντος επιδεινώνει την υγεία και οδηγεί σε επιπλοκές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η συμβατική ιατρική δεν χρησιμοποιεί μπέικιν πάουντερ για να μεγεθύνει τον φαλλό.

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι τα αλκαλοποιητικά φάρμακα, στην καλύτερη περίπτωση, ομαλοποιούν την οξύτητα στο γαστρεντερικό σωλήνα και αποτρέπουν την ανάπτυξη βακτηρίων. Η χρήση λεπτής κρυσταλλικής σκόνης δεν επηρεάζει το μήκος και την περιφέρεια του κορμού των γεννητικών οργάνων.

Πριν χρησιμοποιήσετε διττανθρακικό νάτριο, συνιστάται να διαβάσετε τις ακόλουθες συστάσεις εμπειρογνωμόνων:

  • για από του στόματος χορήγηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο σόδα με φέτες (πριν από τη χρήση χύνεται με ζεστό νερό, η θερμοκρασία των οποίων δεν πρέπει να είναι μικρότερη από 60 ° C)
  • Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όξινο ανθρακικό νάτριο εάν επιδεινωθούν χρόνιες γαστρεντερικές ασθένειες.
  • Συνιστάται να παίρνετε το διάλυμα σόδας ζεστό 1-1, 5 ώρες πριν από τα γεύματα 2 φορές την ημέρα, όχι περισσότερο από 4 ημέρες στη σειρά.
  • Η βέλτιστη δόση της σκόνης είναι 1/3 κουτ. για 200-250 ml ζεστού νερού.

Η διεύρυνση του πέους με σόδα αντενδείκνυται σε άτομα με χαμηλό οξύ στομάχου.

αποφοίτηση

Από τα παραπάνω, προκύπτει ότι η διεύρυνση του πέους με σόδα όχι μόνο δεν έχει νόημα, αλλά μπορεί επίσης να είναι επιβλαβής για την υγεία.

Η παρατεταμένη από του στόματος χορήγηση αλκαλικών διαλυμάτων είναι γεμάτη με ερεθισμό των βλεννογόνων και αφυδάτωση του σώματος. Σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι απλώς αδύνατο να διευρυνθεί το πέος με τη βοήθεια κρεμών ή σκονών. Η επιρροή του μεγέθους του πέους είναι δυνατή μόνο μέσω φυσιοθεραπευτικών διαδικασιών, ειδικών προσομοιωτών και φαλλοπλαστικών.