Εμπειρία χρήσης Erogen X

Εμπειρία με το Erogen X Gel

Η εύρεση θετικής κριτικής ή κριτικών στο Διαδίκτυο για το Erogen X είναι τόσο εύκολη όσο το ξεφλούδισμα των αχλαδιών. Ακολουθούν τα κύρια πλεονεκτήματα του gel με βάση τις απόψεις και τις κριτικές των πραγματικών πελατών:

  • Εύκολο στη χρήση και γρήγορη απορρόφηση στο δέρμα.
  • Αυξάνει τη λίμπιντο, την αντοχή και την επιθυμία για σεξ.
  • Έχει θετική επίδραση στην ενέργεια και προάγει την αμοιβαία ικανοποίηση.
  • Διατίθεται σε καλή τιμή στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή.

Εμπειρία με τη χρήση του Erogen X-Gel από το Vitaliy (Πόλη του Ελσίνκι)

Εμπειρία με το Erogen X Gel από τη Vitaly

Πάντα είχα προβλήματα με τα κορίτσια γιατί όταν πλησίαζαν στο κρεβάτι ένιωσα αμήχανα και κόκκινα και φοβόμουν να ακούσω την απάντηση, δηλαδή ότι το πέος μου είναι πολύ μικρότερο από το συνηθισμένο. Για να το διορθώσω, μπόρεσα να μεγεθύνω το πέος μου χρησιμοποιώντας το Erogen X Gel.

Το τζελ περιέχει ένα σύμπλεγμα συστατικών που διεγείρουν την ανάπτυξη και την ελαστικότητα του πέους, και φυσικά αυτό δεν θα το κάνει διπλάσιο, αλλά μπορείτε να βασιστείτε σε αύξηση λίγων εκατοστών, και σε αυτήν την περίπτωση ακόμη και λίγα εκατοστά κάνουν μεγάλη διαφορά.

Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που το πέος μου έχει αυξηθεί από ένα μέτριο 14 εκατοστά σε ένα αξιοπρεπές 18 εκατοστά σε λίγους μήνες. Με βοήθησε σοβαρά στη σεξουαλική μου ζωή και τελικά πήρα τη δική μου σταθερή κοπέλα. Δεν υπήρχε μεγάλη ερώτηση για το πώς να χρησιμοποιήσετε το τζελ, όλα ήταν πολύ απλά και κατανοητά.

Εφαρμόστηκα το τζελ και ανυπομονούσα να αισθανθεί τουλάχιστον λίγο βάθος. Εάν δεν σκέφτεστε τη χειρουργική επέμβαση, το Erogen X είναι η καλύτερη λύση εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το μέγεθος του πέους σας και θέλετε να είναι ισχυρό και να αυξήσετε τη στύση σας. Σίγουρα συμβουλεύω όλους.Εμπειρία με τη χρήση του Erogen X-Gel από το Vladislav (Πόλη της Στοκχόλμης)

Εμπειρία με το Erogen X Gel από το Vladislav

Ναι, όπως λέτε, δεν έχει σημασία το μέγεθος αλλά η ικανότητα χρήσης τους και δεν είναι όλα κορίτσια που χρειάζονται έναν άντρα με τεράστιο πουλί. Αλλά σε μια ειλικρινή συζήτηση, πολλοί θα υποστηρίξουν ότι το πέος πρέπει να έχει μήκος τουλάχιστον 15-16 cm, αλλιώς απλά δεν μπορεί να δει και να αισθανθεί τον άνδρα στο κρεβάτι.

Ταυτόχρονα, είχα ύψος μόλις 12 εκατοστών, γεγονός που προκάλεσε φόβο. Ακόμη και κατά τη διάρκεια της θεραπείας, δεν μπόρεσα να αποκολλήσω εντελώς από αυτό το συγκρότημα και να αισθανθώ πλήρως σεξουαλικό.

Όταν έγινε γνωστό ότι ήταν δυνατό να μεγεθύνετε το πέος σας χωρίς χειρουργική επέμβαση, ήμουν πολύ χαρούμενος και αποφάσισα να μάθω περισσότερα. Μόλις βρήκα την επίσημη ιστοσελίδα, διαπίστωσα ότι χρησιμοποιώντας ένα τζελ για να διεγείρει την ανάπτυξη πρωτεϊνών στο σώμα του πέους, μπορείτε να έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα και να μεγεθύνετε το πέος σας έως και 7 εκατοστά σε μήκος. Και διέταξα ένα τζελ και άρχισα να το χρησιμοποιώ. Αποφάσισα να παίρνω δύο κάθε φορά.

Το αποτέλεσμα δεν είναι άμεσα ορατό, αλλά μετά από μερικές εβδομάδες καθημερινής χρήσης του τζελ το πέος μου έχει γίνει λίγο πιο παχύ και μακρύ. Μετά από ένα μήνα, η αλλαγή του μεγέθους έγινε αισθητή όχι μόνο για μένα αλλά και για τη γυναίκα μου. Το πέος μου μεγάλωσε δύο ίντσες. Προς το παρόν νιώθω πολύ πιο ασφαλής καθώς ένας άντρας και η γυναίκα μου με κοιτάζουν πολύ διαφορετικά μετά το σεξ από πριν!