Κριτικές για Erogen X

 • Elvira
  Έδωσα στον σύζυγό μου ένα δώρο, Erogen X πέος διεύρυνσης. Είναι ένα κανονικό μέγεθος, αλλά θέλω περισσότερο σεξ από έναν άνδρα. Τώρα ένας πραγματικός αρπακτικός ξύπνησε μέσα του! Ήταν ενθουσιασμένος με κάθε νότα. Δεν είχε χρησιμοποιήσει το τζελ καθόλου καθ 'όλη τη διάρκεια πριν συναντηθούμε, αλλά το πέος του ήταν λίγο μεγαλύτερο, επίσης παχύτερο.
  Erogen X
 • Ιωάννης
  Ήθελα να αγοράσω ένα τέτοιο προϊόν για πολύ καιρό. Βρήκα το Erogen X Gel, το αγόρασα και με παράδοση. Το τζελ με βοήθησε, με την υποστήριξή του έκανα μασάζ πέους 2 φορές την ημέρα. Το τζελ εφαρμόζεται καλά, απλά αισθάνομαι ευχάριστα συναισθήματα. Σύνολο για το μήνα + 4 cm.
  Erogen X
 • Ahmet
  Αγόρασα το Erogen X από τον επίσημο ιστότοπο γιατί καταλαβαίνω ότι οι έμποροι σε ένα απλό κατάστημα στο Διαδίκτυο έχουν συχνά πλαστά. Ήταν σημαντικό για μένα να καταλάβω ότι χρησιμοποιούσα μια αρχική θεραπεία. Το τζελ με βοήθησε να κάνω το πέος μου παχύτερο και επίσης να το τεντώσω 4 ίντσες. Το αποτέλεσμα αποθηκεύεται.
  Erogen X
 • Mustafa
  Το Erogen X είναι το καλύτερο τζελ που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Προσπάθησα να μεγαλώσω το δικό μου πέος για μεγάλο χρονικό διάστημα, είμαι μόνο δέκα εκατοστά, αλλά αρκετά μεγάλη διάμετρος. Οι γυναίκες δεν παραπονέθηκαν με κανέναν τρόπο, αλλά πάντα ήθελα περισσότερα. Το τζελ με βοήθησε, τώρα είναι αμέσως σαφές ότι έχω μεγάλο πέος και δεν προκαλεί πλέον προβλήματα.
  Erogen X
 • Ιωάννης
  Το Erogen X Gel με βοήθησε να βρω μια λύση σε ένα πολύ λεπτό πρόβλημα. Ο νεαρός μου φίλος μου είπε ότι όλα ήταν ευχαριστημένα με τον τόμο μου, αλλά ως εκπρόσωπος του ισχυρότερου σεξ, ήθελα περισσότερες από δεκατέσσερις ίντσες. Το Erogen X έλυσε αυτό το πρόβλημα σε ενάμιση μήνα με τη βοήθεια ενός πέους που μεγάλωσε κατά 4 ίντσες.
  Erogen X
Βαθμολογία χρηστών Erogen X
4.4
13