Οδηγίες χρήσης Erogen X

Οδηγίες χρήσης για το Erogen X Gel

Αυτό το προϊόν έχει τη μορφή γέλης. Για να πάρετε το αποτέλεσμα που θέλετε, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε μασάζ του τζελ απευθείας στο δέρμα του πέους.

Πώς μπορεί το τζελ να διεγείρει τα κύτταρα ανάπτυξης στο πέος και να επιτύχει το μέγιστο όφελος; Πώς να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα για να φτάσετε και να μεγεθύνετε το πέος κατά μήκος 5 cm και διάμετρο 2 cm;

Φροντίστε να εφαρμόσετε το τζελ σύμφωνα με τις οδηγίες στον ιστότοπο. Μπορείτε επίσης να βρείτε το εγχειρίδιο χαρτιού στη συσκευασία του προϊόντος. Για τη διευκόλυνσή σας, η εταιρεία του κατασκευαστή ενημερώνει συνεχώς τις οδηγίες και προσθέτει νέες πληροφορίες.

Απλώστε το τζελ στο πέος δύο φορές την ημέρα σε ένα λεπτό στρώμα και τρίψτε το με ευχάριστες κινήσεις μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Χρησιμοποιήστε το τζελ για 3 μήνες για να αυξήσετε την κινητή δομή του πέους τόσο σε μήκος όσο και σε περίμετρο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τζελ λίγο πριν από τη σεξουαλική επαφή για να βελτιώσετε τη στύση σας και να έχετε μια καλύτερη αίσθηση για τη διαδικασία.

οδηγίες
Χρήση του σύνολο
  1. Απλώστε το τζελ σε ένα λεπτό στρώμα δύο φορές την ημέρα έως ότου απορροφηθεί πλήρως.
  2. Το τζελ θα πρέπει να χρησιμοποιείται εντός ενός μηνός.
  3. Για καλύτερη στύση και καλύτερο αποτέλεσμα, μπορείτε να εφαρμόσετε το τζελ πριν από τη σεξουαλική επαφή.
Αναλογική διεύρυνση πέους σε μήκος και κάλυψη. Βελτίωση της στύσης κατά τη σεξουαλική επαφή. Μακροπρόθεσμα αποτελέσματα μετά την εφαρμογή.

Η διεύρυνση του πέους πραγματοποιείται την πρώτη εβδομάδα χρήσης. Συνήθως το πέος μεγαλώνει 1-1, 5 cm την εβδομάδα, επίσης έως 7 cm ανά μήνα. Μια κατάλληλη χρονική περίοδος για τη χρήση της γέλης είναι 30 ημέρες. Χρησιμοποιήστε τα κεφάλαια σε μαθήματα 2-3 φορές το χρόνο.

Όπως μπορείτε να δείτε, το Erogen X Gel δεν είναι απολύτως δύσκολο στη χρήση και να λαμβάνετε αποτελέσματα χωρίς πολλή προσπάθεια. Πολλοί άντρες στην Κύπρο έχουν ήδη αποφασίσει να αγοράσουν και να χρησιμοποιήσουν το τζελ που χρησιμεύει ως σήμα ποιότητας για αυτό το προϊόν. Μπορείτε να βρείτε μεγάλο αριθμό κριτικών στο Διαδίκτυο και να δείτε μόνοι σας.

Ενδείξεις για τη χρήση του Erogen X

Ενδείξεις για τη χρήση του Erogen X Gel

Το Erogen X Gel μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών. Πότε πρέπει να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το τζελ;

  • Αδύναμη και αργή στύση
  • Το μικρό μέγεθος του πέους.
  • Γρήγορη σεξουαλική επαφή ή πρόωρη εκσπερμάτωση.
  • Δυσκολία με τη σεξουαλική επιθυμία.


Αντενδείξεις για τη χρήση του Erogen X

Το τζελ διεύρυνσης πέους Erogen X βασίζεται στην αρχική τεχνολογία και αποτελείται αποκλειστικά από φυσικά συστατικά. Δεν υπάρχουν δευτερεύοντα αποτελέσματα μετά τη χρήση, δεν υπάρχουν αντενδείξεις για τη χρήση του φαρμάκου, με μία εξαίρεση. Μην χρησιμοποιείτε το τζελ με οποιονδήποτε τρόπο εάν είστε πολύ ευαίσθητοι σε μεμονωμένα συστατικά του φαρμάκου. Μην χρησιμοποιείτε το τζελ σε κατεστραμμένο ή φλεγμονώδες δέρμα. Βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά δεν χρησιμοποιούν αυτό το προϊόν. Μην εκθέτετε το πήκτωμα σε σημαντικές θερμοκρασίες και μην το φυλάσσετε σε ξηρό και ελαφρύ σημείο.

Μην ξεχνάτε ότι όταν αγοράζετε ένα τζελ μεγέθυνσης πέους Erogen X, υπάρχει τώρα μια προσωπική προσφορά - μια μοναδικά χαμηλή τιμή και έκπτωση 50% όταν παραγγέλνετε από τον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή.